Thursday, January 13, 2022

Uppsatser som betalar college-idrottare

Uppsatser som betalar college-idrottare



Tio komma åtta miljarder dollar. Bör collegeidrottare få betalt? Detta scenario har lett till uppkomsten av frågan om huruvida högskolestudenter förtjänar att få betalt för sitt deltagande, uppsatser som betalar college-idrottare. Att betala collegeidrottare skulle också begränsa eller till och med stoppa korruption från extern påverkan som agenter och boosters. Att betala mycket pengar till idrottare skulle i slutändan besegra syftet med college.





Uppsats om "Bör collegeidrottare få betalt?”



Amatörism är konceptet att idrottare ska tävla utan betalning. Tills nyligen ansågs det att spela kollegial sport som amatör vara en ädel kallelse. Allt eftersom tiden gick blev collegesport en kommersialiserad bransch som genererade miljarder dollar i intäkter. När detta blev uppsatser som betalar college-idrottare, genomförandet av idrottsstipendier blev mer aktuellt. Det atletiska stipendiet verkade vara ett mer än rättvist sätt att glädja idrottare med någon form av incitament för att säkerställa deras deltagande i kollegial idrott. Men många college-idrottare har blivit ivriga att få en större del av pengarna.


National Collegiate Athletic Association NCAA har utfärdat många förordningar som indikerar begränsningarna för vad idrottare kan och inte kan få i förmåner och ersättning. Många individer hävdar det uppsatser som betalar college-idrottare NCAA och sam... Ställ din fråga på MoreEssays. se och få hjälp av en av våra expertlärare i ämnen som sträcker sig från matematik till raketvetenskap! Blogg FAQ Tjänster Priser Kontakta oss. Konsekvenserna av att betala college-idrottare. Beställ nu. Hittar inte det du letar efter?


Ställa en fråga, uppsatser som betalar college-idrottare.





uppsatsskrivarjobb



Men många college-idrottare har blivit ivriga att få en större del av pengarna. National Collegiate Athletic Association NCAA har utfärdat många förordningar som indikerar begränsningarna för vad idrottare kan och inte kan få i förmåner och ersättning. Många individer hävdar att NCAA och sam... Ställ din fråga på MoreEssays. se och få hjälp av en av våra expertlärare i ämnen som sträcker sig från matematik till raketvetenskap! Hela arrangemanget skulle inte vara rättvist mot andra studenter. Att betala mycket pengar till idrottare skulle i slutändan besegra syftet med college. Det hela väcker frågor som vilka idrottare som skulle få betalt och vad som kommer att hända med gymnasieelever. Collegeidrottare ska inte få betalt.


Många college-idrottare är på ett betalt stipendium ändå och får möjlighet att gå i skolan gratis. Collegeidrottare borde bara vara tacksamma för den chans de har. Om en spelare är tillräckligt skicklig för att få betalt för att spela på college, borde de inte ha några problem med att spela professionell sport efter college. Det är inte på något sätt lätt att vara en högskolestudent-idrottare. Att behöva fokusera på lektioner, gå på filmpass, träna timmar i veckan, spel mot slutet av veckan, träningspass osv. College idrottare har mycket på sin tallrik med sport och skola och tvingas ibland missa lektionen.


Dessa idrottare arbetar hårt och offrar sin fritid utan lön alls, men det är precis så det ska vara. När du väljer att bli en college-idrottare är du medveten om ditt beslut och medveten om vad som krävs. Eftersom dessa idrottare har ett svårt jobb borde de fortfarande inte få lön för att idrotta på högskolenivå. En högskola är en plats dit studenter går för att vidareutbilda sig så att de kan få någon form av framgångsrik karriär de är intresserade av. De andra collegestudenternas idrottare börjar få lön, de kommer att se college som en plats dit de kan gå för att tjäna pengar, snarare än en plats för att göra dem redo för en karriär. När man börjar överväga att införliva intäkter för collegespelare, uppstår samma viktiga frågor.


Hur skulle du avgöra vem som får betalt? Hur bestämmer du hur mycket du skulle betala en viss spelare eller lag? Skulle du betala varje spelare i ett lag? Mycket ska beaktas. Idrottare skulle uppenbarligen vilja spela för ett college som ger ut den största lönen, vilket gör det svårt för mindre skolor att rekrytera idrottare och lättare för större skolor. Detta skulle sätta högskolor i konkurrens för att se vem som kan ha den högre lönen. College skulle snabbt förvandlas från en plats dit du går för att få en bättre utbildning, till en mer konkurrenskraftig affärsliknande miljö mellan andra skolor. När mindre populära högskolor läggs ner för att de inte kan tillhandahålla ett anständigt idrottsprogram, kan detta neka andra studenter att få möjligheten till en högre utbildning, vilket inte skulle vara rättvist.


Idrott på kollegial nivå är fortfarande fritidsaktiviteter och bör vara andra prioritet inom utbildning. Om NCAA bestämde sig för att betala college-idrottare skulle de helt enkelt ta bort renheten i spelet. Spelare skulle vara mer engagerade i att tjäna pengar, snarare än att spela en sport som han eller hon älskar eller tycker om. Collegesport skulle börja kretsa kring intäkter, och deltagarna skulle bli upptagna av tanken på att tjäna pengar i motsats till att spela i en fritidsidrott på college. Studentidrottare kan arbeta hårt för att göra saker de gör, men när de deltar i en sport bör pengar inte vara deras anledning till att spela. En sann idrottare fortsätter att spela sporten han eller hon älskar för att de brinner för spelet, inte på grund av hur mycket pengar de kan tjäna.


Studentidrottare på college bör inte få lön på grund av ett antal skäl. Många kan ha sin egen åsikt i frågan, till exempel varför de ska få betalt. Att fortsätta att hålla pengar uteslutna för collegeidrottare är den bästa idén. College ska inte ses som en plats dit idrottare kan gå och få betalt för att idrotta. Idrott på kollegial nivå bör ses som en möjlighet att idrotta samtidigt som man tar en examen, och i vissa fall en plats där idrottare kan ses som spelare över genomsnittet och ta sig till nästa nivå som proffs där du kan göra en lön som spelar den sport du tycker om.


Uppsatsexempel. Uppsatsämnen. De mest populära uppsatsämnena om Bör collegeidrottare betalas utarbetade av våra experter:. Varför collegeidrottare förtjänar en lön NCAA skapades med hjälp av Theodore Roosevelt. Skälen till varför collegeidrottare ska få betalt Sedan länge har det varit en stor diskussion om oavsett om studentidrottare ska få betalt. Ska collegeidrottare få betalt idag är sport inte mer meningslöst att busa, sport är ett företag och skolidrott är detsamma. Collegeidrottare borde inte vara betalda Collegesporter, en bransch som tjänar miljarder på grund av de miljontals människor som samlas för att se idrottare spela, har kommit under eld för att de inte betalade dessa idrottare. Bör NCAA-idrottare få betalt?


Varför högskoleidrottare bör få betalt När slutet av gymnasiet närmar sig har vissa studentidrottare möjlighet att utöva en sport på college. High-risk Drinking in College Athletes and Nonathletes Artikeln High-risk Drinking in College Athletes and Nonathletes Across the Academic Year från tidskriften Journal of College Counseling som är skriven av Diana M. Behandlingen av collegeidrottare Vad är det egentliga syftet med collegeidrott? En av våra experter är bara ett klick bort Skaffa en expert. Relaterade ämnen till betalande collegeidrottare:. Taekwondos historia. Äventyrssporter. amerikansk fotboll.


College fotboll. College idrottslag. Elitidrott. Kosttillskott. Favorit sport. Financial Fair Play. Bergsklättring. Min favoritspelare. nigerianska fotbollsförbundet. Fritid och sport.

No comments:

Post a Comment